محتوای درسی
آموزش آشپزی ( تارت سیب )
خلاصه :
به نام خدا
تارت یکی از دسرهای محبوب و معروف در سرتاسر جهان است و از بین انواع مختلف آن، تارت سیب یکی از لذیدترین انواع تارت هاست.
ترکیب طعم سیب و دارچین طعم فوق العاده ای به این تارت میدهد و عطر آن هوش از سر میبرد. این تارت در فصل سرما مثل پاییزی و به عنوان یک دسر پاییزی کنار یک فنجان چای برای عصرانه بسیار مناسب است و به ویژه برای مهمانی ها و دورهمی ها انتخابی عالی است. البته در این ایام کرونا که توصیه به مصرف گرمی میشود این دسر میتواند بسیار لذت بخش باشد چون هم طرز تهیه آسانی دارد و هم یک شیرینی سالم و خانگی و سبک به شمار میرود که باعث جلوه دادن به مهمانی شما میشود.
سیب متوسط | ۳ الی ۴ عدد |
دارچین | نصف قاشق مربا خوری |
شکر قهوهای یا شکر سفید | نصف پیمانه |
گردوی نگینی خرد شده (اختیاری) | یک چهارم پیمانه |
کره | ۱۵۰ گرم |
پودر قند (نثار) | ۶۰ گرم |
آرد سفید قنادی | ۲۰۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل |
یک چهارم قاشق چایخوری |