محتوای درسی

آموزش آشپزی ( تارت سیب )


خلاصه :

به نام خدا 

 

تارت یکی از دسرهای محبوب و معروف در سرتاسر جهان است و از بین انواع مختلف آن، تارت سیب یکی از لذیدترین انواع تارت هاست.
ترکیب طعم سیب و دارچین طعم فوق العاده ای به این تارت میدهد و عطر آن هوش از سر میبرد. این تارت در فصل سرما مثل پاییزی و به عنوان یک دسر پاییزی کنار یک فنجان چای برای عصرانه بسیار مناسب است و به ویژه برای مهمانی ها و دورهمی ها انتخابی عالی است. البته در این ایام کرونا که توصیه به مصرف گرمی میشود این دسر میتواند بسیار لذت بخش باشد چون هم طرز تهیه آسانی دارد و هم یک شیرینی سالم و خانگی و سبک به شمار میرود که باعث جلوه دادن به مهمانی شما میشود.

 

مواد لازم برای قسمت میانی تارت:
سیب متوسط ۳ الی ۴ عدد
دارچین نصف قاشق مربا خوری
شکر قهوه‌ای یا شکر سفید نصف پیمانه
گردوی نگینی خرد شده (اختیاری) یک چهارم پیمانه

 

 

 

 

 

مواد لازم برای خمیر تارت:
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند (نثار) ۶۰ گرم
آرد سفید قنادی ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

برای درج دیدگاه باید ابتدا به عنوان کاربر به سایت وارد شده باشید.

دختران